pic

A legújabb, csúcsminőségű focifelszereléseket kínáljuk a top márkáktól, így a Niketól, az adidastól és a Pumától. Csekkold a focicipőket, amikben a világ legjobbjai játszanak, a kapuskesztyűket, amelyekben a legjobbak védenek, valamint teljes edzésfelszereléseinket. Számtalan csapatot szolgálunk ki a legmagasabb osztályoktól a megyei bajnokságokig, a legfiatalabbaktól a felnőtt válogatottakig, a vasárnapi hősöktől a nemzetközi sztárokig csúcsminőségű mezeinkkel, tréning- és szabadidőfelszereléseinkkel. Fanshopunk pedig igazi mennyország bármely szurkoló számára, aki követi a világfutball legcsillogóbb színpadát.

Mit jelent a Top4Football? Egy csapat vagyunk, akik a sportért élnek, és akik tökéletesen értik azt. Elkötelezettségünket, tapasztalatunkat és tudásunkat pedig folyamatosan szeretnénk tágítani. Mindegy, hogy ifjú reménység, hazád sztárja, elkötelezett edző, csapatmenedzser, vagy szurkoló vagy - ha szereted a focit, a Top4Football a legjobb hely számodra, hiszen nekünk is a játék az életünk. Egy család vagyunk, akiket a futball köt össze..

Más sportokban tevékenykedő kollegáinkkal, barátainkkal együtt alkotjuk a Top4Sport közösséget.

TOP4SPORT vízió

Sportolásra ösztönözni az embereket.
Hogy tágítsák a határaikat.
Közösen, egy csapatként.

Szeretünk kihívni. Inspirálni, hogy csatlakozz hozzánk és lépj ki a komfortzónádból a sport és a mindennapok terén is. Nem félünk magunk példát mutatni. És mindig belecsempészünk egy kis mókát is.

Szeretjük nézni, ahogy keményen dolgozol, koncentrálsz és nem adod fel. Mi mindig itt vagyunk, hogy támogassunk és hogy csúcsminőségű sportfelszerelésekkel lássunk el.

Segítünk, hogy magabiztosabb legyél, hogy a legjobb formádat mutasd futás közben, a focipályán, az edzőteremben, vagy az utcán.

Elismerjük kitartásodat, koncentrációdat, nagyszerű teljesítményedetm minden egyes győzelmedet és megélt érzelmedet az úton, melyeket sosem feledsz.

Pontosan ezért csináljuk. Ez visz minket is előre.

TOP4SPORT történet

2010

A Top4Sport megalakulása. Az együttműködésünk kezdete a Nike-val.

2011

Együttműködésünk kezdete a cseh első osztályban szereplő FC Slovan Libereccel

2012

A focispecialista Top4Football webshop indulása

2013

A Top4Running és Top4Fitness webshopok indulása

2014

Top4Football üzlet nyitása Prágában, Közép-Európa legmodernebb focispecialista üzlete. Együttműködés több, mint száz csapattal az első osztálytól a megyeiig.

2015

Terjeszkedés Szlovákiában. Top4Football üzlet nyitása Pozsonyban. Prémium Top4Running üzlet nyitása Prágában. Együttműködés kezdete a Cseh Atlétikai Szövetséggel.

2016

Partnerségünk kezdete a szlovák nemzeti futballválogatottal.

2017

Terjeszkedés Magyarországon és Romániában. Együttműködés 7 első osztályú futball csapattal Csehországban és Szlovákiában.

2018

Terjeszkedés Németországban, Ausztriában és Spanyolországban. Elundul a Top4Street webshop.

2019

A Top4Sport büszkén jelenti, hogy mostantól 11Teamsports Group tagja, amely Európa legnagyobb futballspecialista értékesítője.

A csapatunk

pic

Csatlakozz hozzánk!

Nem állunk meg itt. Növünk, fejlődünk, kitoljuk a határainkat, lebontjuk az akadályokat és valóra váltjuk az álmainkat. Egyre nagyobbak vagyunk, még jobb szolgáltatást nyújtunk és új csapattagokat keresünk.

Életed a sport? Csatlakozz hozzánk és csináld azt, amit igazán szeretsz! Találd meg álmaid állását nálunk!!

Mutasd a nyitott pozíciókat

Üzletek

TOP4FOOTBALL – PRAHA

Ječná 15, Praha 2

tel.: +420 727 854 660
e-mail: praha@top4football.cz

TOP4FOOTBALL – BRATISLAVA

Grösslingová 7, Bratislava

tel.: +421 233 056 449
e-mail: bratislava@top4football.sk

Lépj velünk kapcsolatba

Ne maradj le a hírekről álmaid munkájáról!