MAY DAYS – Min. 25% kedvezmény válogatott termékekre. VÁSÁROLJ MOST

2023 legjobb kapuskesztyűi

Ha a legjobb kapuskesztyűt keresed a kapott gólok elkerüléséhez, akkor jó helyen jársz. A kapusok számára a megfelelő kesztyű jelentheti a különbséget a biztonságos mentés és a bekapott gól között. Ebben a bejegyzésben megnézzük a piacon kapható legjobb kapuskesztyűket és azt, hogy mi teszi őket olyan különlegessé. Áttekintjük az olyan kulcsfontosságú jellemzőket, mint a tapadás, a tartósság és a kényelem, hogy segítsünk neked megtalálni a tökéletes párt, amely megfelel az igényeidnek.

Uhlsport Supergrip+ Speed Contact

uhlsport

Tapasztald meg a tökéletes fogást az Uhlsport kapuskesztyűivel! Ezek a kesztyűk kellemes anyagból készülnek és szabadalmaztatott Supergrip+ latexhabbal vannak ellátva, amely bár nem a legtapadósabb a piacon, megbízhatóságával és tartósságával kompenzálja ezt a tulajdonságát. A kesztyűket úgy tervezték, hogy optimális fogást nyújtsanak, miközben kényelmet biztosítanak a kezed számára. Klasszikus, az egész csuklót körülölelő latexszalaggal és tépőzáras rögzítővel van ellátva, amely segít a könnyű felvételben és megszorításban. Az Uhlsport Supergrip+ Speed Contact-ot mindenkinek ajánljuk, aki egyensúlyt keres a tapadás, a tartósság és a kényelem között.

Uhlsport Supergrip+ Speed Contact RC


adidas Predator Pro Hybrid

predator

Emeld kapustudásodat a következő szintre az adidas segítségével! Ezeknek a kesztyűknek kötött hátoldala van High Definition Grip szilikon elemekkel a labda pontos ütése érdekében, URG 1.0 tenyér hüvelykujj borítással és extra latex az ujjhegyeken a jobb fogás és a tökéletes labdakezelés érdekében. Védj stílusosan és magabiztosan az adidas Predator Pro Hybrid kapuskesztyűvel!

adidas Predator Pro Hybrid


Puma Future Ultimate NC

puma

Ezek a Puma által készített, kényelmes illeszkedésre tervezett kesztyűk kiváló kontrollt nyújtanak negatív illeszkedéssel, 3D kötött anyaggal és 4 mm-es ELITE+ DUAL GRIP latexréteggel a tenyéren. Ezenkívül a meghosszabbított, rugalmas csuklórész kényelmes viseletet biztosít rögzítés nélkül. Légy a csapatod hőse a Puma FUTURE Ultimate NC-vel!

Puma FUTURE Ultimate NC


BU1 Light NC

bu1

A BU1 márkát képzett kapusok hozták létre azzal a céllal, hogy mindenki számára tökéletes kapusélményt teremtsenek. Az eredmény a BU1 Light NC kesztyű. Ezek a piacon kapható legkönnyebb kesztyűk közé tartoznak, kiváló légáteresztő képességgel és tapadással rendelkeznek. A BU1 kesztyű nagyszerű fogás lesz mindazok számára, akik megbízható kesztyűt keresnek a drágább versenytársak árának töredékéért.

BU1 Light NC


Reméljük, hogy ez a bejegyzés segít kiválasztani a tökéletes kapuskesztyűt. Minden termék megtalálható az 11teamsports üzletében! Sok sikert a pályán és boldog játékot!