MAY DAYS – Min. 25% kedvezmény válogatott termékekre. VÁSÁROLJ MOST

2022 legjobb futballcipői

A 2022-es év kiváló futballcipők sorát hozta el nekünk, minden szintű játékos számára. A profi labdarúgóktól a lelkes amatőrökig, vannak olyan modellek a piacon, amelyek nemcsak kiváló kényelmet és tartósságot, hanem stílust és teljesítményt is nyújtanak a pályán. Íme néhány a 2022-es év legjobb futballcipői közül, amelyeket érdemes figyelembe venni, amikor kiválasztod az új lábbelidet a szezonra.

Nike Zoom Mercurial Superfly 9 'Kylian Mbappé'

KMMint szinte minden évben, a Nike Mercurial is helyet kapott az év legjobb futballcipőinek listáján. A Nike természetesen nem fukarkodott az innovációval a Vapor 15 és a Superfly 9 esetében sem: az új, Vaporposite+ technológiával ellátott felsőrész könnyű és testre szabható tartást biztosít, míg a speciális Zoom Air talp szépen “visszapattanó”, míg a jobb tapadást biztosító stoplik lehetővé teszik a gyors irányváltásokat. Ezeket a cipőket is a játékosok kényelmét szem előtt tartva tervezték, kivehető talpbetéttel a könnyű karbantartásért és puha talppal a kényelmes illeszkedésért. A Nike Mercurial Vapor 15 könnyen a 2022-es év egyik kedvenc cipője.

New Balance Furon v7 'Headline Taker'

oooA futballcipők világában a legnagyobb meglepetést talán a New Balance modelljei jelentették számunkra. A Furon v7 modell kiváló minőségű szintetikus felsőrésszel örvendeztetett meg minket, amely szinte utánozza a bőr tulajdonságait, az off-center fűzés javítja a labdával való érintkezést lövéskor és a kiválóan illeszkedő konstrukció körbeöleli a lábat.

PUMA Future Z 1.4 NJR 'Dream Chaser''

wwwMár egy ideje dicsérjük a Puma Future Z 1.4 futballcipőt, mivel ez az egyik legjobban illeszkedő cipő. Az intelligens fűzés és a lábfej körüli kompressziós szalagok tökéletesen körbefogják a lábat és fantasztikus kapcsolatot garantálnak a labdával. A kedvenc kombinációnk az volt, amelyet Neymar Jr. használt a katari világbajnokságon, és amelyet a "Dream Chaser" tetoválása ihletett.

Nike Zoom Mercurial Superfly 9 ''CR7''

wwwA Nike Zoom Mercurial sziluett 2022-ben több vonzó dizájnt is kapott. Ezek a kizárólag a madeirai fenoménnak szentelt cipők Portugália és az ikonikus azulejo csempék előtt tisztelegnek.
Nézd meg az excluzív CR7 futballcipőket.

Mizuno Alpha

wwwA japán Mizuno márka 2022 végén mutatta be első szintetikus futballcipőjét és bizony nem okozott csalódást. Már az első pillantásból látszik, hogy a Mizuno valóban törődik a minőséggel és nem áll szándékában spórolni. Extra könnyű, kényelmes, és remek labdaérintés, a Mizuno Alpha lehet, hogy az első ilyen cipő a japán mesterektől, de kétségtelenül ott van a tavalyi év legjobb cipőinek listáján. A Mizuno Alpha egy másik változatát itt találod.

adidas Predator Edge 94+ FG

wwA legnagyobb cipőfanatikusok valószínűleg már rájöttek, hogy ezeknek a cipőknek a kinézetét az adidas Predator 94-es modellje ihlette. A Predator Edge 94+ elsősorban puha bőr felsőrészével győzött meg minket, amely drasztikus előrelépés a Predator Edge klasszikus változatában használt szintetikus anyagokhoz képest.

 

Nike Tiempo Legend IX ''Made In Italy''

wwwPrémium minőségű bőr, exkluzív gyártás az olaszországi Montebellunában és ugyanaz a design, mint Pirlo 2006-os világbajnoki győztes cipője - mi mást lehetne még mondani? Minden csapatnak szüksége van a középpályás mesterére és ez a cipő kifejezetten nekik készült.

PUMA Ultra Ultimate 'Dazzle' 

wwwA Puma második modellje elsősorban egy tulajdonságra összpontosít - a SEBESSÉGRE. A piac legkönnyebb, mindössze 160 grammos futballcipője határozottan meglepett minket a kényelmével, még a magas lábfejjel rendelkező játékosok is elégedettek lesznek. Az ULTRAWEAVE anyagból készült vékony felsőrésznek köszönhetően a labda érintése szinte olyan, mintha mezítláb lennél. A Puma Ultra Ultimate egy kiváló választás, ha minőségi gyorsasági cipőt keresel, olcsóbban, mint a konkurencia.

adidas X Speedportal ''Leyenda''

wwwA felsorolásból nem hagyhatjuk ki azt a futballcipőt, amely jelen volt a történelmi pillanat születésénél az elmúlt év legnagyobb futballtornáján. Az adidas X Speedportal Leyenda futballcipő elkísérte az argentin sztárt, Lionel Messit a katari világbajnokságra és vele együtt emelte magasba a legértékesebb trófeát. Nézd meg az összes Messi cipőt.

Nike Zoom Mercurial Vapor 15 ''Retro''

wwwA Nike Zoom Mercurial harmadik és egyben utolsó színváltozatát a 2002-es Air Zoom Mercurial VT modell ihlette, amelyben a brazil Ronaldo játszott fénykorában.

Nike Phantom GT 2 Elite DF FG 'Generation Pack'

wwwAz év egyik legjobb cipője a Nike Phantom GT2 Elite modell volt. Ezek a futballcipők olyan innovatív technológiákkal büszkélkedhetnek, amelyek növelik minden rúgás pontosságát és erejét. A felsőrészen kiemelkedő mintázat található, amely tapadós érzést biztosít a labdán, így könnyedén fordulhatsz és változtathatod a futás irányát a labdával. A Nike Phantom GT2-t kreatív játékosoknak ajánljuk, vagy egyszerűen mindenkinek, aki az irányítást minden mással szemben előnyben részesíti.

New Balance Tekela v4 Pro FG 'Headline Taker'

wwwA New Balance egy második említést is kap a listánkon. A Tekela v4 egy nagyon figyelmen kívül hagyott modell, de talán az elmúlt év legjobb fűző nélküli cipője. Az utóbbi időben nehezen találtunk olyan fűző nélküli futballcipőt, amelyben a lábunk nem "csúszkál". A New Balance azonban fantasztikusan kezelte ezt a problémát. A felsőrész kiváló minőségű szintetikus anyagból készült és a lábszáron található rugalmas anyag, amely erős és rugalmas, szorosan rögzíti a lábadat a cipőben. A Tekela v4 felvétele után úgy fogod érezni, hogy már nincs is szükséged cipőfűzőre.

adidas Predator Absolute

wwwA 2022-es évet a hype dropok jellemezték és soknak volt retro hangulata. Ez alól az adidas Predator Absolute sem volt kivétel. Ezeket az aranycipőket először a 2006-os világbajnokságon láthattuk Zinedine Zidane-on, aki ebben is fejezte be sikeres pályafutását. Mi csak csendben irigyeljük azokat, akiknek sikerült időben beszerezniük ezeket a szépségeket.

 

Melyik futballcipő volt a kedvenced? A fent említett párok közül még sok van raktáron, így ne habozz, szerezz be legalább egyet magadnak! Ezek többnyire limitált kiadásúak, így a készletek nagyon korlátozottak!