Top4 érdekesség a Premier league-ből

Ezt a forgatókönyvet senki sem várta. A Manchester United otthon váratlanul bukott a kiesőjelölt West Bromwich ellen, így elkezdődhetett a városi rivális City bajnoki ünneplése. A tizenhat pontos előnyüket már senki sem tudja behozni.

Manchester City

Egyenes út a bajnoki cím felé

A Manchester City beállította a nagy rivális United, és az Everton rekordját úgy, hogy öt egész körrel a bajnokság vége előtta bebiztosította a bajnoki címét! A „Cityzens“ ráadásul hihetetlen 240 napot töltöttek a tabella élén. Domináns.

Szerezz be egy Manchester City mezt a fanshopunkban.

Pep a hódító

Pep Guardiola, a Manchester City menedzsere lett az első spanyol edző, aki csapatával angol bajnok lett. Pep számára ez a hetedik bajnoki címet jelenti az edzőként eltöltött kilenc szezon alatt.

Szenegáli gyors

Sadio Mané a Bournemouth ellen meglőtte a 44. Premier league gólját, ezzel megelőzte Demba Bat, így ő lett a legjobb szenegáli gólvágó az angol bajnokság legfelső osztályának történetében. Ezen felül a „The Reds“ robbanékony középpályásának négy egymást követő szezonban sikerült 10, vagy több gólt lőnie.

Sadio Mané Nike Mercurial futballcipőben tündököl.

Sadio Mane

Történelmi siker

Eden Hazard a londoni Chelsea játékosaként meglőtte a 69. gólját az angol bajnokságban, így nagy mértékben hozzájárult a Southampton elleni nagyszabású fordulathoz. Csak Frank Lampard (147) és Didier Drogba (104) lőtt nála többet.

Eden Hazard Nike Mercurial Vapor futballcipőben lövi a gólokat.

Eden Hazard

Jakub Jonáš - Top4Football.