Szerelkezz fel az új szezonra!

A nyári előszezon előkészületei teljes gőzzel folynak, a csapatok számtalan edzésen túl vannak és már csak apró változtatásokat eszközölnek a 2019/20-as szezonindulás előtt. De néhány más kérdés is felmerül. Milyen mezt fog viselni a csapatod, milyen labdával szerzitek majd a gólokat, és mi a helyzet az edző- vagy a szabadidős felszereléssel? Bármi legyen is a csapatod igénye, nálunk megtalálod.

Lehet, hogy észrevetted, hogy a közelmúltban sok profi csapat lépett pályára új mezekkel. A meccsmezek azonban nem az egyetlenek, amit biztosítani tudunk, hanem minden más, a csapathoz kapcsolódó felszerelést, legyen az akár edzőfelszerelés, labdák, vagy szabadidős ruházat. Európában több száz csapatot szolgálunk ki, legyen az profi, félprofi vagy amatőr csapat.

Minden futballista szeretné jól érezni magát és jól kinézni a mezében. Kínálatunkban számos, Nike, Adidas vagy Puma márkájú, minőségi futballmezt, rövidnadrágot és sportszárat találhatsz. Válassz a csapatod színei, márka, vagy design szerint... csak rajtad múlik! Ha egyedül alkotnád meg a saját mezeteket, akkor próbáld ki az adidas Locker Roomot, ahol egyszerűen megvalósíthatod az elképzeléseidet. Természetesen a kiválasztott mezek megnyomását is vállaljuk számokkal, klub logókkal, nevekkel, vagy akár szponzorokkal. Ha a csapatod az idegenbeli meccsekre tartva is profin akar kinézni, akkor rendeljetek a számos szabadidő ruházatunkból.

Top4Football Nike FC

A mérkőzés napjának másik elengedhetetlen kelléke, mint ahogy az edzéseknek is, a labda. A Roteiro nagyszerű és forradalmi volt, de el kell ismerni, hogy napjai már leáldoztak, és még az amatőrök is szívesebben játszanak egy minőségi, modern labdával. A kedvenc labdák a csillagokkal tarkított Bajnokok Ligája-labda, a Világbajnokság labdái, az eredeti Premier League labdák és még sok más. Különböző árkategóriájú labdákat kínálunk, tehát ha a te mottód a „Kemény felkészülés - könnyű meccs”, akkor különböző labdákat választhatsz az edzéshez és a mérkőzéshez.

adidas Champions League ball

A szezon előtti idő nagy része az edzőpályákon zajlik, és különösen a forró, nyári napok alapozó edzései a legkevésbé népszerű elfoglaltságok közé tartoznak a futballisták körében. Az egyik módja, hogy ezt egy kicsit kellemesebbé tegyük, az a minőségi és funkcionális edzőruházat. Az edzőfelszereléseink széles választékából mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Egy másik mód az edzések fejlesztésére, azok az edzés felszerelések. Jelölők, bólyák, megkülönbeztető mezek, agility létrák, akadályok, bármi, ami csak eszedbe jut.

Top4Football training gear

Top4Football training equipment

Az összes fent említett terméket közvetlenül a webshopunkon is megveheted, de ha különleges elképzelésed van, vagy ha nem egyértelmű a rendelés, kérdéseid vannak, akkor lépj kapcsolatba velünk, és küldünk egy egyedi ajánlatot.