Hé–Pé: 09:00 – 17:00 +36-1-999-1660
Bejelentkezés
 • Bejelentkezés

  Miért érdemes regisztrálni?

  Regisztrálj, hogy a tagság minden előnyét élvezhesd!

  • Megosztott felhasználói fiók a webáruházak között
  • Személyes adatok automatikus kitöltése a rendelés során
  • Rendelés állapotának követése
  • Érvényesíthetők a kuponok
  Regisztráció

A NIKE új kollekciója Rising Fast Pack

Az utóbbi hetekben a Nike számos új kollekciót mutatott be focirajongóknak. Az egyik a "Rising Fast" nevet kapta, melyet az 1995-ben ill. később született Nike profi játékosok viselnek majd. Az új színek lehetőséget adnak a futballcsillagok következő generációjának felismerésére.

A hivatalos "Lock In. Let It Loose" kollekcióval, melyet a jellegzetes narancssárga színéről ismerünk, megérkeztek a sötétebb kiadások is a "Tech Craft" és az "Academy Pack", emlékeztetve a futball-akadémiákra, amelyekben a játékosoknak fekete cipőt kellett viselniük, mielőtt az A csapathoz kerültek.

A "Rising Fast" a legfrissebb nyári kollekció, típusában az első, amelyet meghatározott korosztály számára terveztek. A Nike így szeretné megmutatni lenyűgöző fiatal tehetségeit a világnak. A Mercurial futballcipőket Leroy Sané és Anthony Martial viselik majd, míg a Hypervenom cipőket Dusnier Ousmane, Kylian Mbappé, Marcus Rashford és Alex Iwobi lábán láthatjuk. Ne felejtsük el a Magista és a Tiempo futballcipőket, melyekben az ígéretes fiatalok fognak játszani. A cipőkön a pasztell kék szín dominál, melyet sötét, tengerészkék árnyalatok egészítenek ki.

A Swoosh cipőket a mangó narancssárga szín emeli ki. Készülj fel a fiatal csillagok inváziójára. Szerezd be ezeket a futballcipőket a Top4Football-tól.

nike

Jakub Jonáš - Top4Football