Nike Mercurial CR7 6. Fejezet

A Nike "Született vezér" néven kiadja Cristiano Ronaldo ikonikus Mercurial futballcipőjének hatodik fejezetét 

Nike bemutatja Cristiano Ronaldo Mercurial futballcipője aktuális sorozatának utolsó előtti részét, amely a portugál nemzeti csapat vezéreként emeli ki CR7-et. A "Született vezér" névre keresztelt hatodik kollekciós  Mercurial Superfly 360 futballcipő legújabb generációjánál jelentek meg először azok a részletes elemek, melyek kiemelik Ronaldo kiváló válogatott karrierjét.

Nike CR7

Cristiano Ronaldo 2007 február 6.-án, csupán egy nappal a 22. születésnapja után húzta magára először a nemzeti válogatott kapitányi karszalagját. A következő évben a nemzeti csapat stabil vezérévé vált, amikor elindította  kapitányként zsinórban lejátszott meccseinek rekord sorozatát. Cristiano a pályán és azon kívül is született vezérré vált.

Nike CR7

A CR7 sorozat hatodik fejezetében a Nike Ronaldo a nemzeti válogatott kapitányi szerepére öszpontosított. Ennek köszönhetően viseli magán a futballcipő a portugál nemzeti színeket. A sarokrészen található a dekoratív kapitányi "C" jel. Figyelemfelkeltő lett a Nike jele is, amely grafikailag úgy lett tervezve, hogy az az Armilláris gömbre, a navigációs szerkezetre emlékeztessen,  kifejezve tiszteletét a korábbi Portugál Birodalom tengeri haderejének.

Nike CR7

A Nike a legkisebbek számára is elérhetővé teszi azt az érzést, amelyet maga Cristiano is átél mielőtt felhúzza a futballcipőit. Ezért mutatja be a Superfly modellt gyermek méretekben is.

A legújabb Nike Mercurial CR7 futballcipőt megtalálod a Top4Football webáruházában.

Jakub Jonáš - Top4Football