Az olcsótól a drágáig - Nike Mercurial árkategóriák

Mindannyian arról álmodozunk, hogy olyan futballcipőt viseljünk, amilyet a legjobbak. De mi van, ha az túl drága nekünk? Nem mindenki engedheti meg magának, hogy annyit költsön, amennyibe a top cipők kerülnek. Elhoztuk a legújabb Nike Mercurial focicipőket, és végigviszünk az árkategóriákon, hogy el tudd dönteni, melyiket szeretnéd.

Futballcipők: olcsóak a drágák ellen. A véget nem érő diskurzus és döntések sorozata az aktív focisták között. A top modell tele olyan innovációkkal és technológiával, amik vonzzák a figyelmet. De a Nike legújabb kollekciói minden árkategóriában a legjobbat nyújtják. Nem vagy biztos benne, hogy melyiket válaszd, hogy a lehető legelégedettebb legyél? Akkor olvass tovább, és inspirálódj.

Nike Mercurials price ranges

Nike Mercurial Superfly 7 Elite és Mercurial Vapor XIII Elite

Az új generáció Mercurial focicipőinek top verzióját nem kell bemutatni. Ezek a cipők a tökéletesség határát súrolják ahogyan a felsőrész továbbfejlesztett kialakításamég nagyobb kényelmet és jobb labdaérintést tesz lehetővé. A szerkezete csökkenti az anyag túlmerevedésének kockázatát is. Ha hajlandó vagy áldozni rá, ez a legjobb választás.

Nike Mercurial Superfly 7 Pro és Mercurial Vapor XIII Pro

A Pro egy igazán pénztárcabarát árkategória, és - ahogyan a neve is sejteti - semmi esetre sem alacsony minőségű. Anak ellenére, hogy a felsőrész nem annyira rugalmas és ultrapuha, a cipő nagyon kényelmes, és a keskeny kialakítása miatt nagyon hasonlít kinézetre és érzésre is a top verzióhoz. Ráadásul még könnyebb is annál. Mindent összevetve, elégedett leszel az ár-érték arányával!

Nike Mercurial Superfly 7 Academy és Mercurial Vapor XIII Academy

Áttérve az Academy kategóriára, ez ez már közelebb áll a sima műanyaghoz, ultramodern innovációk és technológiák nélkül. Ebben az árkategóriában ez közelebb áll a felsőbb kategóriákhoz a 3D felsőrésznek köszönhetően, ami elég nagyfokú kényelmet és labdaérzetet biztosít. Nem mondanád meg, hogy ennek a cipőnek nincs annyi különleges tulajdonsága, így biztosan örülni fognak neki a baráti csapatokban játszó játékosok.

Nike Mercurial Superfly 7 Club és Mercurial Vapor XIII Club

Az alsó kategória a Club. Első ránézésre nem beszélhetünk forradalmi cipőkről. Viszont az ár és ennek megfelelően az innovációk egyértelmű korlátai ellenére ez a cipő még mindig elég jól szerepel labdaérzékelésben a puha anyagnak köszönhetően. Tökéletes választás azoknak, akik most kezdik a focit.

Ahogy látod, minden cipő tud valamit nyújtani. Csekkold a webshopunkat az egyes termékek áraiért és válaszd azt a cipőt, ami leginkább illik hozzád.

Nike Mercurials price ranges

Jakub Jonáš - Top4Football.