Hé–Pé: 09:00 – 17:00 +36-1-999-1660
Bejelentkezés
 • Bejelentkezés

  Miért érdemes regisztrálni?

  Regisztrálj, hogy a tagság minden előnyét élvezhesd!

  • Megosztott felhasználói fiók a webáruházak között
  • Személyes adatok automatikus kitöltése a rendelés során
  • Rendelés állapotának követése
  • Érvényesíthetők a kuponok
  Regisztráció

Esio Kinesiology kineziológiai tapasz

Stabilizáld a teljesítményed Esio tapasszal

A legmagasabb szintű sportteljesítmény nem csak egyedülálló örömöt ad, és felejthetetlen élményekkel gazdagít, hanem sok nehézséggel is jár. Az egyik a test óriási fizikai megterhelése, amely fáradtságot, sok esetben sérülést okoz. A modern korban a sérülések elleni védekezés, azok megelőzése elengedhetetlen. Pontosan erre valóak az Esio kineziológiai tapaszok.

A kineziológiai tapaszokat már biztosan láttad a profi focisták testén. Színesek, első látásra felkeltik a figyelmet, de nem ez a legnagyobb előnyük. Az Esio kineziológiai tapasz izomsérülés esetén csökkenti a fájdalmat, és véd az izmok és az ízületek végzetes károsodása ellen. Egyszerűen azt lehet mondani, hogy a sérült izomzat külső képviselője. Javítja a vérkeringést és intenzívebbé válik a nyirokfolyadék áramlása, miközben csökkenti a görcsök és gyulladások kialakulásának valószínűségét. 

A kineziológiai tapaszok használata enyhít az átmeneti kellemetlen fájdalmon. A különböző színű Esio tapaszokat megvásárolhatod az üzleteinkben, ill. a Top4Football webáruházában.  

Esio Kinesiology

Jakub Jonáš - Top4Football