Az adidas Nemezis hivatalos bemutatója Londonból

Megérkezett! Eljött a nagy nap. Az a megtiszteltetés ért, hogy én képviseltem a Top4Football-t a londoni rendezvényen! Mint egy álom, egy öt csillagos szálloda, all inclusive és egy hihetetlen élmény, amit soha nem felejtek el.

A rendezvény a Nemezis futballcipőről készült videók bemutatásával kezdődött. A vetítést különböző audiovizuális elemekkel színesítették, melyek szó szerint ámulatba ejtettek mindenkit. Ez még nem volt minden. A körülbelül két perces vetítés után a teremben lekapcsolták a villanyt. Ezután egy meghökkentő jelenet játszódott le. A pódiumon a reflektorok megvilágításában Hakan Calhanoglu, Jesse Lingard és Timo Werner állt, kezükben a NEMEZIS cipőkkel.

adidas nemeziz

Mozdulatlanul, szoborként álltak. Mindenki tolakodott, hogy minél jobb képeket készíthessen a játékosokról, de alig lőttünk pár fotót már újra sötét volt.

A fényszórókat hirtelen a terem másik oldalára fordították, ahol lehullottak a függönyök és egy hatalmas Cageball pálya vált láthatóvá. Wow! Egy igazi show, de ezzel még nem volt vége. A pályán a TheF2Freestylers tagjai álltak! Bemutatták mit tudnak a labdával és megérdemelt ovációban részesültek! Remek volt!

adidas nemeziz

Az előadásuk után a pályától visszamentünk a főszínpadhoz. Itt valószínűleg az egész rendezvény legnagyobb eseménye következett! Ander Herrera és Jesse Lingard érkezett a színpadra az Európa-liga győztesének járó kupával! Ezt senki sem várta! Két világklasszis egy gyönyörű serleggel! A műsorvezető megkérdezte tőlük, kit tippelnek a Bajnokok Ligája győztesének. Míg Jesse Lingard a Real Madridnak kívánta a győzelmet, addig Ander Herrera diplomatikusan válaszolt: "Nekem teljesen mindegy, csak azért érdekel, mert az egyikükkel az Európai Szuperkupáért fogunk megküzdeni." Hú, mindezt a saját szemeimmel látni! Egy hihetetlen élmény, nagyon örülök neki! De az este folytatódott!

adidas nemeziz

Egy körülbelül egyórás szünet várt ránk, mely idő alatt futballcipőket fényképezhettünk, fotókabinokat ill. további remek attrakciókat próbálhattunk ki, melyeket az Adidas készített nekünk. A rendezvény az Abra Cadabra, Astroid Boys és Desiignera zenekarok koncertjeivel folytatódott. Remek volt a zene és hangulat! Az összes sportrajongó, nemzetiségtől függetlenül együtt táncolt és szórakozott! A teremben voltunk az utolsó pillanatig.

Egy szuper élmény volt! Érzelmekkel tele vonultam vissza a hotelszobába. Ezt az estét nem fogom csak úgy elfelejteni.

Reggel egy workshop várt ránk a Nemeziz futballcipő tervezőivel. Első pillantásra szokatlan és különös cipőkként mutatták be, de használatakor mindenki elismeri, hogy nagyon kényelmes, jól tart a lábon és kellemes érzést biztosít labdaérintéskor. A gyártó különböző prototípust mutatott, melyekből kiderült, hogy is nézhettek ki ezek a cipők.

A rövid workshop után Prága felé vettük az irányt. A rendzvény nagy hatással volt rám, rendkívül örülök, hogy ott lehettem!

The Johny - a képviselőnk, aki személyesen vett részt Londonban a rendezvényen.