adidas X 18+ „Energy mode“

Az idei világbajnokság színpada már körvonalaződik, közeleg az idei futballszezon csúcspontja. Egy új futballcipő nélkül lépni ki erre a színpadra? Elképzelhetetlen! Az adidas ezért bemutatja a legújabb X 18+ futballcipőt. Ez ám az energiaáramlás.

Hosszú hónapok után, amikor az adidas játékosait a legújabb X 18+ futballcipő fekete prototípusában láthattuk játszani, végre megérkezik ezen cipők valódi dizájnja. Az oroszországi világbajnokságra készült „Energy mode“ kollekciójú futballcipő teljes mértékben felkelti a figyelmet. Olyan játékosokra tervezték, akik pokoli sebesség elérésére képesek.

adidas X18+ „Energy mode“

A futballcipő számos új technológiával rendelkezik, amelyek első ránézésre feltűnnek. A 18+ verziót a fűző nélküli futballcipő uralja. A tavalyi évben bemutatott, olyan futurisztikus verziókhoz csatlakozik mint a Nemeziz és a Predator.

Az adidas vállalat tervezési részlegének igazgatója, Sam Handy szerint, a legendás márka az X 18+ futballcipővel szeretné megszüntetni a gátakat a lábfej és maga a cipő között. Ennek elősegítésére került hálós anyag a futballcipő felső részére, mely segítségével tökéletesen érzed a labdát és támogatást nyújt nagyobb sebesség mellett is. A többi új technológiát a következő blogunkban mutatjuk be, mely során teszteltük az X 18+ futballcipő korábban említett fekete verzióját.

adidas X18+ „Energy mode“

Az Adidas egy minimalisztikus dizájnnal rendelkező, feltűnő kék-sárga színkombinációjú, ultrakönnyű fegyvert kínál. Már alig várjuk, hogy ezeket a szépségeket a futball legnagyobb színpadán láthassuk.

adidas X18+ „Energy mode“

adidas X18+ „Energy mode“

Jakub Jonáš - Top4Football.